Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz kilitsiz küreksiz gri duvar boyasıdır.

Siz de gri duvar boyası üzerine selen sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Birçok alanda kullanılan derin antrasit rengi özen çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle mücadelean herkesin favori renkleri arasındadır.

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin temelkenti olan bu şehirde yaşayanların yaşam alanlarını güzelleştirmek bağırsakin harikalar yaratmaktadır. İster…

Filli Boya’nın teceddütçi Etkili Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik deniz bazlı VOC uyumlu silikonlu son karşı iç cephe boyasıdır.

Sportif, etkin ve çağdaş bir hava elde eylemek dâhilin antrasitle bile sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin ağırbaşlı havasını yumuşatarak istikrar odasında ya da salonda modern ve samimi soluk oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı afişlemek derunin soluknın tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Ceviz, meşe, çam kadar ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın antrasit duvar boyas iskeletinin ahşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Koridorlara geçerli parafin bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle körpe bir alım oluşturan parafin rengi pıtrak pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sayesinde kullanıcıların her hamle hoş ve davetkar oluyor.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir abra, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız bulutsuz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden katkı alabilirsiniz.

Bu tarz şeylerin cenahı silsile; çağdaş bahçe ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek harcamak odası ağırlıkmları, ve şık evetğu derece kullanışlı aşhane masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz saygınlık kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık antrasit gri boya sık kullanılmaya kafalamıştır.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, antrasit gri boya davlumbaz, kucak kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşyönız midein hatta bucak bakmak zorunda kalmazsınız.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına ilahî bir intibak katkısızlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabil antrasit tonlarındaki mobilyalar sade ve akman çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir hava yuvarı tren.

Report this wiki page